"The green room designers"

Aandacht voor detail

Uw tuin is uw “groene kamer” waar in geleefd wordt, herinneringen worden gemaakt, waar met trots naar wordt gekeken, en met een beetje jaloezie natuurlijk. Zoals u ook uw huis met zorg inricht of heeft laten inrichten, met net zoveel zorg kijken wij ook naar uw tuin. Design is aandacht voor detail en detail maakt een tuin uniek. Met aandacht komt alles tot bloei.

Wij werken alleen met topleveranciers van hoog kwalitatieve en bijzondere tuinmaterialen. Dit netwerk hebben wij over de afgelopen dertig jaar zorgvuldig opgebouwd om u het beste te kunnen leveren. En natuurlijk houden wij altijd scherp in de gaten of er nieuwe leveranciers zijn met innovatieve materialen of een beter aanbod. Want ook dat hoort bij “aandacht voor detail”.

Martijn Heijning

Dertig jaar tuindesign

Martijn Heijning is oprichter en eigenaar van MultiFlora hoveniers. Door zijn visie is MultiFlora al dertig jaar toonaangevend in ‘t Gooi, Amsterdam en omstreken. Maar natuurlijk helpt het wanneer je geboren en getogen bent in de regio waar je voor werkt. Dan voel je sneller aan wat iemand bedoeld. Je spreekt elkaars taal. En dat maakt samenwerken prettig.

Daarnaast worden er ook hoge eisen gesteld in deze regio’s. Martijn spreekt daarom liever niet van tuinontwerp maar tuindesign. Daarbij draait alles om afgewogen keuzes met aandacht voor detail. En natuurlijk met een scherp oog voor de kosten die daarbij horen. Want dat is het puntje op onze “i”.

Onze services

Ontwerp, aanleg en onderhoud.

Wij begeleiden tuinen van A tot Z. Want elke fase is belangrijk voor de kwaliteit van uw tuin. Voor nu en de toekomst. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk om een pakket los te bestellen. 

Daarvoor komen wij graag eens langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt telefonisch contact opnemen op 06 51 34 10 01 of een email sturen naar: martijn@multiflorahoveniers.nl

Icoon penkopie

Ontwerp

Wij ontwerpen tuinen naar uw wensen. Hiervoor geven we u graag eerst advies wat de mogelijkheden zijn van uw tuin.

Icoon schepkopie

Aanleg

Een tuin aanleggen moet echt goed gebeuren. Anders heeft u kans dat u na een periode reparaties hebt. Dat is zonde natuurlijk.

Icoon schaarkopie

Onderhoud

Een goed onderhouden tuin is niet alleen fijn om in te verblijven maar ook noodzakelijk om hem gezond door de seizoenen te laten gaan.